Applicaties

houthandel1 1

Heeft u zelf al stappen ondernomen om met Power BI een rapportage te maken maar is het resultaat nog niet wat u verwacht had?

'Power BI is simpel maar het is niet makkelijk' is een bekende uitspraak van een Italiaanse goeroe op het gebied van DAX , de formuletaal van Power BI. De fundamenten van Power BI zijn simpel maar je moet wel blijven trainen tot je het concept begrijpt. Als dat lukt is Power BI ook simpel. Echter is de realiteit dat medewerkers vaak niet alleen met Power BI bezig kunnen zijn en "het er dus bij moeten doen". Veel energie gaat dan verloren omdat het dashboard niet brengt wat beoogt is.

Ik help u graag de kracht van Power BI wel optimaal te benutten.

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend gesprek licht u toe waar u in het proces bent vastgelopen. We bepalen samen hoeveel werk het is om het model aan te passen zodat het wel in gebruik genomen kan worden. Soms/vaak is het echter efficiënter om de rapportage opnieuw op te zetten. Onderdeel van de offerte die daarna wordt opgesteld kan dan ook overdracht van kennis zijn zodat de medewerker bij toekomstige rapportages er wel in slaagt een dashboard naar wens te creëren.

Na akkoord ga ik met uw data aan de slag. Alle processtappen worden vastgelegd en daardoor is bij nieuwe datatoevoer een druk op de knop verversen voldoende om het script opnieuw uit te voeren......... Gigantische tijdsbesparingen zijn het gevolg!

Applicatie wordt als dashboard gebruiksklaar binnen uw omgeving geïnstalleerd. Naar wens kan ook de Cloud omgeving worden ingericht. Medewerkers die de applicatie gaan gebruiken krijgen een licentie waarna in Power BI service de rapportages worden gedeeld.

Laat uw bericht achter of bel direct met Geert  geert