Training

training

Introductie cursus: Wat is Power BI en wat kan ik er mee? 
 
Cursusomschrijving
Big data is hot en wordt alleen maar belangrijker. Veel bedrijven hebben echter onvoldoende kennis van de mogelijkheden die Big Data biedt. Deze cursus is een kennismaking met Microsoft Power BI. Dit is een softwaretool om de alom aanwezige data om te zetten in bruikbare informatie. Deze cursus is een zeer praktijkgerichte dag en heeft als doel een helder beeld te geven van de vele mogelijkheden van Power BI. Na deze cursus kunt u eenvoudige rapportages en dashboards maken, maar vooral een weloverwogen beslissing nemen hoe u de tool voor uw bedrijf zou kunnen gaan inzetten.
 
Onderwerpen:
Wat is Business intelligence en dan met name Power BI
Hoe kan je data importeren en modelleren
Visualisaties creëren
Delen van rapportages in de cloud  en mobiel
 
Elk onderwerp wordt uitgebreid behandeld met zowel theorie als het maken van oefeningen. Van elke oefening krijgt u na afloop de uitwerking.
 
Deelnemers
Deze cursus is bedoeld voor bedrijven die nog geen ervaring met Power BI hebben maar wel met de data van hun bedrijf aan de slag willen. Alle functionarissen die met data werken en invloed hebben over het gebruik ervan, komen in aanmerking.
Ervaring met Excel is echter wenselijk en gezien de beoogde interactie en begeleiding bij de oefeningen, bedraagt het aantal deelnemers per groep maximaal 6.
 
Cursusmateriaal
Bij aanvang van de cursus ontvangen de deelnemers een document met oefeningen dat ook veel tips bevat en als naslagdocument kan dienen. Na afloop ontvangen de cursisten digitaal alle behandelde, uitgewerkte voorbeelden. Indien men behoefte heeft aan een naslagwerk kan ik diverse boeken adviseren.
 
Algemeen
Datum in overleg te bepalen.
Tijden van 9.00 tot 12.00 en 13.00 tot 16.00 uur of in overleg te bepalen.
Eventueel kan aan het einde van de cursus een nieuwe datum worden gepland om een terugkomdag te organiseren waar meer verdieping in plaatsvindt. 
Totaalprijs € 900,- per dag per groep.
Deze prijs is exclusief reiskosten van de cursusleider en exclusief btw.
Uitgangspunt is dat de cursus in uw bedrijf plaatsvindt en de cursisten brengen zelf een laptop mee met daarop Power BI Desktop geïnstalleerd.
Op verzoek kan de cursus ook op een andere locatie verzorgd worden. Hierbij gelden andere tarieven.

Aan de slag met Power BI?  neemt contact op !

 

linked in