Consultancy

consultancy

Bent u overtuigd dat er veel relevante informatie verborgen zit in uw bedrijfssystemen en wilt u meer datagedreven gaan werken?
Waar te beginnen en hoe krijgt u zo efficiënt mogelijk inzicht in uw data?
Ik help u graag de kracht van Power BI optimaal te benutten. In theorie is een dashboard in Power BI snel en makkelijk gemaakt maar in de praktijk blijkt specialistische kennis geen overbodige luxe.

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend gesprek brengen we in kaart wat de huidige stand van zaken met betrekking tot uw data is en bepalen we samen wat de wensen zijn. Indien het direct mogelijk is definiëren we een concrete scope. Met deze afgebakende doelstelling ga ik aan de slag om een projectprijs te definiëren. Indien het project nog te diffuus is kunnen we ook met een 'strippenkaart' gaan werken. Begeleiding binnen de verschillende fases in het Power BI proces is dan verzekerd middels een vastgesteld uurtarief en overeengekomen aantal uren. Zo wordt in ieder geval ook het budget bewaakt .

Einddoel is een volledig geautomatiseerd dashboard dat met meerdere personen in uw bedrijf gedeeld kan worden en ook mobiel toegankelijk is!

Laat uw bericht achter of bel direct met Geert  geert